Бесплатна Испорака

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШИОТ ДОМ

ЗА СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1000 ДЕНАРИ

 

 

Се што треба е вкупниот збир на производите во вашата кошничка да е над 1000 денари.

Пред нарачката автоматски ќе ви се чекира опција за бесплатна испорака.

 

Не чекајте и искористете ја оваа специјална поволност.

Pin It on Pinterest

Share This

Отсега нашите производи може да ги нарачате преку NAMA.mk