Гаранција

Сите производи од ТВ ШОП доаѓаат со едногодишна гаранција, во однос на сервис, резервни делови, одржување или замена на неисправните делови или целиот производ. Доколку неисправниот производ подлежи на гаранција, Ве молиме да не известите телефонски или по e-mail. По приемот на рекламацијата ние ќе организираме поправка или замена на производот во најкраток временски период. Ве молиме да ја чувате сметката.

Доколку се премислите за производот што сте го нарачале, истиот можете да го вратите во рок од 7 дена од приемот (поштенски жиг), и целиот износ што сте го платиле за производот ќе Ви биде вратен (поштарината е на товар на корисникот).

Pin It on Pinterest

Share This

Отсега нашите производи може да ги нарачате преку NAMA.mk