Инструкции за купување

  • Одберете и разгледајте го производот за кој што сте заинтересирани. Кликнете на копчето ‘ВО КОШНИЧКА’ производот ќе биде додаден во кошничката. За некои производи ќе треба да одберете боја или димензија пред да ги додадете во кошничката.
  • Внесете ги Вашите податоци за начинот на достава и плаќање креирајќи профил (профилот ќе ви стои и ќе можете да го користите за сите нарачки во иднина). Изберете начин на испорака, комплетирајте ја нарачката.
  • Достава до Вашиот дом Нарачаните производи ќе ви бидат доставени во најкраток можен рок. Нашите оператори ќе ве контактираат во најкраток можен рок за деталите околу нарачката.
  • Имате какви било прашања во врска со нарачката?
    034/ 340 282
  • По комплетирањето на нарачкате, ќе ве контактрираме за да ја потврдите истата.

 

Алтернативно може да го причитате нашето детално Упатство за Купување (со слики)

Pin It on Pinterest

Share This

Отсега нашите производи може да ги нарачате преку NAMA.mk