ПРОГРАМА НА ЛОЈАЛНОСТ

СПЕЦИЈАЛНИ ПРИЈАТНИ ИЗНЕНАДУВАЊА ЗА НАШИТЕ КУПУВАЧИ

 

 

Со големо задоволство, редовно ги изненадуваме нашите ценети купувачи.

 

 

Се што треба е да направите профил при Центури ТВ ШОП, (истиот автоматски ќе ви се креира при првата нарачка).

И редовно да ја проверувате вашата електронска пошта за специјални изненадувања.

Pin It on Pinterest

Share This

Отсега нашите производи може да ги нарачате преку NAMA.mk