Упатство (со слики) за Купување

Упатство (со слики) за Купување

Детално упатство за купување и користење на нашата интернет продавница!

Мал процент од купувачите (посебно оние во позрела возраст) ни се пожалија дека не може да се снајдат со сајтот и да направат нарачка.

Во тој контекст го приготвивме оваа упатство со слики:


1. Посетете ја нашата продавница и кликнете на производот за кој што сте заинтересирани, еве за пример ќе го земеме производот Гламурозни Очи.

faq1

 

Кликнете на производот за да одите на страницата која содржи детали за истиот.

 


2. За да го поставите производот во кошничка кликнете на копчето Во кошничка

faq2

 


3. Откога кликнавте  на копчето Во кошничка автоматски се префрлувате во кошничката и ќе ви се појави нотификација дека производот е успешно додаден во вашата кошничка.

faq3OKo

Бидејќи производот е веќе во вашата кошничка сега имате две опции:

Да продолжите со купувањето додавајќи нови производи во кошничката, во тој случај кликнете на копчето Продолжи со Купување.

Сакате ведаш да го нарачате производот, во тој случај кликнете на копчето Продолжи кон Нарачка

 


4. На оваа страница мора да ги пополните полињата со вашите податоци, доколку претходно имате купувано кај нас и не сте логирани имате опција да кликнете и да се логирате

Доколку прв пат купувате кај нас тогаш пополнете ги полињата со вашите податоци, и вашиот профил ќе биде автоматски генериран со првата нарачка (ќе добиете е-маил порака со деталите)

faq5

 

 

 

 

Прочитајте ги условите и правилата и чекирајте го копчето дека се согласувате

faq6

 

За крај за да го нарачате производот кликнете на копчето Нарачај


Толку!

Понатаму ќе добиете е-маил со детали околу нарачката, а можно е да ве побараат и нашите оператори преку телефон за да ја потврдите нарачката.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Отсега нашите производи може да ги нарачате преку NAMA.mk