Услови, Правила и Приватност

Услови, Правила и Приватност

Услови и Правила   Правила за корисниците Сите цени во оваа Интернет Продавница се во Денари и се конечни на денот на нарачката и се со вклучен ДДВ. Нарачаните производи што во моментот се на залиха ќе ви бидат испорачани во период од 2-3 дена, на домашна адреса или во локалната пошта. Трошоците за испорака се на товар на нарачателот. Освен ако не е поинаку назначено. Производот и трошоците за испорака се плаќаат кога ќе го добиете производот, освен во случај ако...

Read More

Инструкции за купување

Инструкции за купување

Одберете и разгледајте го производот за кој што сте заинтересирани. Кликнете на копчето ‘ВО КОШНИЧКА’ производот ќе биде додаден во кошничката. За некои производи ќе треба да одберете боја или димензија пред да ги додадете во кошничката. Внесете ги Вашите податоци за начинот на достава и плаќање креирајќи профил (профилот ќе ви стои и ќе можете да го користите за сите нарачки во иднина). Изберете начин на испорака, комплетирајте ја нарачката. Достава до Вашиот...

Read More

Прашања

Прашања

1. Како и каде да ги нарачам производите од ТВ ШОП? -Овие оригинални производи, исклучиво и ексклузивно може да се нарачаат единствено преку оваа интернет страница, или алтернативно преку телефонски број 034 340 282 или преку e-mail: info@tvshop.mk Процедура за нарачка преку e-mail: -При нарачка преку e-mail : -назначете ги производите и количините коишто сакате да ги нарачате -оставете Име и Презиме, Адреса и Телефонски број. -По приемот на нарачката ќе бидете контактирани...

Read More

Гаранција

Гаранција

Сите производи од ТВ ШОП доаѓаат со едногодишна гаранција, во однос на сервис, резервни делови, одржување или замена на неисправните делови или целиот производ. Доколку неисправниот производ подлежи на гаранција, Ве молиме да не известите телефонски или по e-mail. По приемот на рекламацијата ние ќе организираме поправка или замена на производот во најкраток временски период. Ве молиме да ја чувате сметката. Доколку се премислите за производот што сте го нарачале, истиот...

Read More

За нас

За нас

Ви посакуваме искрено добредојде во ЦЕНТУРИ ТВ ШОП. Ви ги нудиме најновите иновативни производи од глобалниот пазар, по најдобри цени. ЦЕНТУРИ ТВ ШОП, како дел од ЦЕНТУРИ, има за цел да ги доставува производите што едноставно ви го олеснуваат животот и ви причинуваат задоволство, директно до вашиот дом. Се стремиме сите наши производи да претставуваат вистинска вредност за цената.     Центури ТВ ШОП ви носи иновативни производи со одлична вредност. Кликнете на...

Read More

Pin It on Pinterest

Отсега нашите производи може да ги нарачате преку NAMA.mk