parking-sensor
010407Parking Sensor 02

Паркинг Сензор (PARKING SENSOR)

2990 MKD

Уште само 1 на залиха (also available on backorder)

Паркинг сензор е ефективен и прецизен, ги детектира сите тешко видливи пречки.

Опис на Производот

Автомобилот многу лесно можете да го удрите. А поправките може скапо да ве чинат и да ви одземат многу време. Не сакате непријатности со осигурителната компанија .. а да не ги спомнуваме соседите. Паркинг сензор е ефективен и прецизен, ги детектира сите тешко видливи пречки. Затоа заштите го вашиот автомобил, вашиот паричник и вашето осигурување.

 

Паркинг сензор од ТВ Шоп ќе ви помогне да ги направите оние не толку лесни маневри со минимален ризик од оштетување на вашиот автомобил. Паркинг сензор користи ултрасонични радио бранови и ги детектира сите видови пречки кои тешко се гледаат.

 

Оваа технологија како додаток на луксузните автомобили чини десетици илјади денари. Паркинг сензор ве известува колку блиску се наоѓате до одреден објект. Алармот ве известува кога имате објект на 1 метар близина од вашиот автомобилот. Ве известува и кога сте на 60 сентиметри. А кога сте на 40 сентиметри. … Невозможно е да го игнорирате.
Паркинг сензор лесно и едноставно се инсталира, Нема бушење, нема лемење и нема комплицирано умрежување. Има интелегентна карактеристика и сам се исклучува кога нема движење.

 

Паркинг сензор може да работи на батерии……Или едноставно приклучете го во запалката за цигари и вклучувајте го и исклучувајте го по потреба. Оваа технологија како додаток на луксузните автомобили чини десетици и десетици илјади денари.

 

 

1 СЕТ Parking Sensor се состои од

  • два ултра сонични сензори
  • главна единица
  • додаток за напојување од запалката за цигари

 

 

Рецензии

Сеуште нема рецензии

Само логирани корисници кои го имаат нарачено производот може да остават рецензија.

Pin It on Pinterest

Share This

Отсега нашите производи може да ги нарачате преку NAMA.mk