ПРОГРАМА НА ЛОЈАЛНОСТ

ПРОГРАМА НА ЛОЈАЛНОСТ

СПЕЦИЈАЛНИ ПРИЈАТНИ ИЗНЕНАДУВАЊА ЗА НАШИТЕ КУПУВАЧИ     Со големо задоволство, редовно ги изненадуваме нашите ценети купувачи.     Се што треба е да направите профил при Центури ТВ ШОП, (истиот автоматски ќе ви се креира при првата нарачка). И редовно да ја проверувате вашата електронска пошта за специјални...

Read More

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ

ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕТАЛНА ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА   Постојат два начина за да ги гледате видео презентациите.   1. Кликнете на производот што ве интересира и во ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ имате вметнато видео кое можете веднаш да го погледнете на самата страница. Листа на производи кои имаат вметнато видео презентации.   2. Посетете го нашиот YOUTUBE канал.  ...

Read More

Бесплатна Испорака

Бесплатна Испорака

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШИОТ ДОМ ЗА СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1000 ДЕНАРИ     Се што треба е вкупниот збир на производите во вашата кошничка да е над 1000 денари. Пред нарачката автоматски ќе ви се чекира опција за бесплатна испорака.   Не чекајте и искористете ја оваа специјална...

Read More

Pin It on Pinterest

Отсега нашите производи може да ги нарачате преку NAMA.mk