Classic Pen set retail box 2005 Акција!
Класик Пен СетClassic Pen set retail box 2005CPS_07CPS_08cpspikadoladies penPen Set ink penPEN1PencilRoller Pen

Пакет Пенкала (Classic Pen Set)

1190 MKD 357 MKD

На залиха

Нема повеќе каде е или ми се изгуби пенкалото!

Опис на Производот

Нарачајте на:

https://nama.mk/proizvod/paket-penkala-classic-pen-set/

Замислете да го користите како пикадо вашето најомилено мастилово пенкало… а пишувањето мазно и без мака веднаш после тоа. Пишувањето со мастилово пенкало е специјално искуство, а пишувањето со Classic Pen Set од ТВ ШОП не е исклучок. Прекрасното, течно пишување секогаш прави импресивни соопштенија – во секакви околности. Класик пенкалото е изработено од високо квалитетен не’рѓосувачки челик со завршеток од иридиум, а специјалниот дизајн значи дека никогаш нема да пропушти. Системот за повторно полнење осигурува, па дури и овозможува директен дотур на мастилото до врвот, отстранувјаќи го правењето дамки што се случува со другите мастилови пенкала.

Кога го држите вашето Пенкалото од Тв Шоп ќе знаете дека имате нешто специјално, но со ова неверојатна понуда ние ви даваме многу повеќе. Класичното пенкало на полнење од ТВ ШОП доаѓа како дел од Класик Пен Сетот- 6 посебни инструменти за пишување, прекрасно изработени и дизајнирани за да ја оформат оваа врвна колекција за пишување.

Како додаток, Класик Пен Сетот содржи и Ролер Пенкало – интелигентно и трајно, совршено за за детални технички цртења. Исто така ќе добиете и Стандардно Пенкало- идеално за секојдневни работи и за земање белешки. Двобојното пенкало кое содржи сино и црвено мастило. Мини пенкало- одлично за чување во вашиот дневник или личен организатор. Технички молив– идеално за земање белешки и за скицирање. Сите овие шест Пенкала доаѓаат како комплет во вашиот Classic Pen Set од ТВ Шоп.

Како дел од оваа Специјална Понуда исто така ќе добиете и огромен сет од шеесет и шест парчиња за повторно полнење. Вклучени се и кертриџи за полнење за секое од шесте пенкала од колекцијата. Сето тоа е вклучено во сетот за цена која едноставно нема да верувате.

1 СЕТ Classic Pen Set се состои од:

  • Мастилово Пенкало
  • Стандардно Пенкало
  • Двобојно Пенкало
  • Ролер Пенкало
  • Мини Пенкало
  • Технички Молив
  • Шеесет и шест додатоци за полнење на сите пенкала

Рецензии

Сеуште нема рецензии

Само логирани корисници кои го имаат нарачено производот може да остават рецензија.

Pin It on Pinterest

Share This

Отсега нашите производи може да ги нарачате преку NAMA.mk